Met de special collection van Atelier ‘t Bezei haal je iets unieks in huis!


Deze objecten zijn echte eyecatchers. Er wordt ‘oud’ met ‘nieuw’ verbonden en/of met bijzondere kleuren gewerkt, waardoor er aparte en soms zelfs  kunstzinnige meubelstukken en decoraties ontstaan. Onze inspiratie voor de keuze van kleur halen we uit de natuur. De vele tinten in het limburgs heuvellandschap bieden een groot palet van kleur waaruit wij naar hartelust kunnen kiezen.

Hoogwaardige lakken en professioneel spuitwerk zorgen voor een geslaagd eindresultaat. 

'Uitzonderingen bevestigen de regels’.

Dat geldt helemaal voor interieurregels. We kunnen eindeloos kopiëren wat anderen maken en neerzetten/ophangen, We kunnen echter ook onze fantasie laten prikkelen door objecten die er nèt even anders uitzien. Juist iets heel groots toevoegen of iets in een bijzondere kleur neerzetten of ophangen kan de hele uitstraling van een basis interieur veranderen van standaard naar trendy.

Door stijlen te mixen onstaat er een ‘eigen stijl’. Een ‘koud’ industrieel meubelstuk of object matcht bijvoorbeeld heel mooi met ‘warme’ meubelstukken zoals een stoffen bank of stoel. Hout gecombineerd met staal geeft weer een spannende of juist stoere uitstraling.

De Special Collection van ‘t Bezei zijn geen dertien- in -een –dozijn voorwerpen, maar stuk voor stuk unieke objecten/meubelstukken.  

Met een special van ‘t Bezei krijgt je interieur een persoonlijke touch!

Neem contact met ons op als je vragen hebt, we helpen je graag!

 • Toy Car
  Toy Car

  Een echte eyecatcher deze unieke handmade Toycar, gebouwd uit div. materialen by Atelier 't Bezei

  € 300,00
 • Angel Wings
  Angel Wings
  € 350,00
© 2016 - 2023 Atelier 't Bezei | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel