Navigatie

Brocante en vintage bij 't Bezei.

Brocante en vintage bij het 't Bezei

Een huis wordt pas een thuis als het is ingericht naar je eigen smaak en wensen.

De een houdt van modern, de ander heeft liever een interieur met wat meer historie of juist een combinatie van zowel ‘oud en nieuw’.

Bij Atelier ‘t Bezei bent u aan het juiste adres voor brocante en vintage meubelstukken en voor unieke decoraties. Met groot vakmanschap en liefde voor detail worden meubelstukken en objecten bij ons vakkundig hersteld en krijgen soms een bijzondere metamorfose, doordat tijdens het restylen vaak verrassende ideeën ontstaan.

U kunt daardoor bij ons meubelstukken en decoraties vinden voor uw interieur die soms net even anders zijn en u kunt hiermee een eigen persoonlijke stijl creëren in uw interieur.

Uiteraard houden wij ook respect voor  meubelstukken die het verdienen ‘au naturel’ te blijven, we brengen dan alleen de oude schoonheid terug.

Bent u op zoek naar bijzondere stukken of een, niet alledaagse, decoratie als aanvulling van uw interieur,  bij ons kunt u unieke dingen ontdekken.

 

 ‘t Bezei kan ook uw eigen brocante of vintage meubelstukken een tweede leven geven en daarbij, indien gewenst, adviseren hoe het beste resultaat bereikt kan worden.

U kunt bijvoorbeeld, naast herstel, denken aan een bijzondere kleur of kleine veranderingen zoals andere poten of grepen, waardoor er een ‘nieuwe look’ ontstaat.

De mogelijkheden zijn bijna oneindig om weer een fris en mooi meubelstuk te creëren uit iets wat moe en versleten was geraakt.

 

© 2016 - 2019 Atelier 't Bezei | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel