Navigatie

Bezei & co

 

 

Bezei& co

 

Bij Atelier hebben we een ruim assortiment. We bieden veel en we kunnen veel. Maar veel is niet soms net niet genoeg. Om u zo uitgebreid en goed mogelijk van dienst te zijn, zoeken we actief de samenwerking op met andere lokale bedrijven.We werken goed samen en we gunnen elkaar werk. Bij Atelier Bezei zeggen we tenslotte ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Wat we niet zelf kunnen of niet zelf in huis hebben, halen we graag bij een ander.

Oplossing dichtbij huis

De partners waar Atelier Bezei mee samenwerkt, zijn allemaal in de buurt gevestigd. Onder het kopje  ‘vrienden’ ziet u wie onze partners zijn. Wij versterken elkaars handel en bedrijvigheid. Zo houden we samen de lokale economie gezond. Bijkomend voordeel is dat we elkaar snel en gemakkelijk kunnen opzoeken. Heeft u een vraag of een probleem? Dan is het antwoord of de oplossing altijd gegarandeerd dichtbij.

Gezonde samenwerking

Dankzij Bezei& co is heel veel mogelijk. Wij zorgen dat uw ideeën en wensen werkelijkheid worden.  En als we dat niet alleen kunnen, dan lukt dat ongetwijfeld in een gezonde samenwerking met een van onze partners.Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

© 2016 - 2018 Atelier 't Bezei | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel