Navigatie
  • Tafel op maat te bestellen
    Tafel op maat te bestellen
    € 0,01

Tafels

 

Tafels op maat      

 

Met een tafel vol vrienden en familie smaken heerlijke gerechten extra goed. Zo’n tafel is ook vaak een belangrijke ontmoetingsplek in het hart van uw huis. Dan is het belangrijk om een eettafel te hebben waar iedereen aan past. Ook als u maar een kleine keuken of eetkamer heeft. Atelier Bezei maakt voor u een unieke tafel, geheel op maat. Behalve een eettafel, kan dat natuurlijk ook een tuintafel, werktafel, bijzettafel of salontafel zijn. Altijd met de afmeting en de materialen die precies passen bij u, bij uw interieur en bij de grootte van de ruimte.

 

Tafels voor smalle kamers

De meeste tafels die u in een meubelzaak of op internet vindt, zijn standaard 90 of 100 cm breed. Dat is te groot als u maar eensmalle kamer of keuken heeft. Er moet tenslotte nog genoeg ruimte zijn voor de stoelen of een bankje. Tafels van 80 cm of smaller zijn echter nauwelijks te koop. En als u er al een vindt, moet deze ook nog eens passen bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw interieur. Laat daarom uw tafel maken door Atelier Bezei.

 

Perfecte afmetingen

Sommige (web)winkels adverteren ook met tafels ‘op maat’. U kunt dan zelf een tafelblad met poten combineren. Toch is dit allesbehalve uniek. Dat is een tafel van Atelier Bezei beslist wel. Wij hebben geen tafels op voorraad, omdat we elk exemplaar geheel op maat maken.We maken de tafel niet alleen vóór u, maar ook mét u. Samen bekijken we de ruimte waar de tafelkomt te staan. Samen bepalen we de meest perfecte breedte, lengte en hoogte.

 

Met de hand vervaardigd

Wanneer u door ons uw tafel laat maken, bepaalt u ook zelf de materialen. Daarbij is alles mogelijk. Een tafel van hout bijvoorbeeld, van welke houtsoort dan ook. Of met steenschotten of metaal erin verwerkt. Met strakke lijnen of sierlijke handgesmede krullen. Gespoten in een kleur of voorzien van een mooie coating. Het vervaardigen van uw tafel gebeurt altijd helemaal met de hand. Daardoor gaat er soms aardig wat tijd in zitten. Maar het resultaat mag er altijd zijn: geen standaard tafel uit een groot woonwarenhuis, maar een uniek exemplaar waar u vele jaren aan zult genieten.

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2018 Atelier 't Bezei | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel