Navigatie
 • Broodplank
  Broodplank
  € 26,50
 • Broodplank
  Broodplank
  € 20,00
 • Broodplank donkere kleur
  Broodplank donkere kleur
  € 26,50
 • Grote plank
  Grote plank
  € 30,00
 • Grote stoere vuren tappas xxl plank
  Grote stoere vuren tappas xxl plank
  € 40,00
 • Hakblok
  Hakblok
  € 35,00
 • Plank met ijzeren oog
  Plank met ijzeren oog
  € 12,00
 • Plank met zakmes
  Plank met zakmes
  € 39,95
 • Schooltas May
  Schooltas May
  € 20,00
 • Tapas plankje
  Tapas plankje
  € 4,00

Houten planken

Houten planken

 

Bijzondere gerechten of kleine hapjes smaken extra goed als u ze mooi presenteert op een luxe houten plank. Atelier Bezei maakt ambachtelijke houten planken in alle denkbare vormen en maten. Rond, vierkant, langwerpig. Van heel klein tot zeer groot. Alles is uit voorraad leverbaar. Omdat we ze geheel met de hand maken en uitsluitend met natuurlijke materialen werken, is elke plank anders en dus uniek.

 

Blikvanger in elke keuken

Onze prachtige houten snij- en hapjesplanken zijn veelzijdig te gebruiken. Bijvoorbeeld bij het ontbijt als broodplank. Bij de borrel kunt u er kaas, vleeswaren of zorgvuldig geselecteerde (streek)producten op presenteren. Ook zijn ze geschikt om warme gerechten uit de oven op te serveren. Waar u onze houten planken ook voor wilt gebruiken, het zijn blikvangers die in elke keuken passen.

 

Uitstekende kwaliteit

Onze massief houten planken zijn stuk voor stuk duurzame meesterproducten. Soms met maar liefst drie lagen hout. Dat maakt de kwaliteit uitstekend, onze planken zullen beslist nooit kromtrekken. Elke plank wordt geolied, waardoor deze lang mooi blijft.

 

Uitstraling en karakter

Onze houten planken zijn mooi om te krijgen én mooi om te geven. Wij leveren ze aan bourgondische levensgenieters, aan hobby- en chef-koks, aanslagers en bakkers. Wilt u ook indruk maken op uw gasten en klanten? Kies voor een unieke handgemaakte houten plank van Atelier Bezei, een plank met authentieke uitstraling en karakter. Dan komt er gegarandeerd iets speciaals op tafel!

 

Onderhoud van uw houten plank

Hout heeft van nature antibacteriële eigenschappen. Dat maakt onze houten planken tot een hygiënisch product voor in uw keuken. Natuurlijk is het wel belangrijk om ze goed schoon te houden. Was de plank na elk gebruik af met wat zeep. Spoel af met warm water en laat hem daarna rechtop drogen. De plank blijft mooi door er eens per maand grof zout overheen te strooien. Wrijf het hout vervolgens in met een gesneden citroen en spoel de plank dan goed af met warm water.

 

Plank behandelen

Ook is het verstandig om de plank regelmatig te behandelen met een beetje bijenwas, notenolie of geur- en smaakloze druivenpitolie. Gebruik liever geen plantaardige olie of olijfolie, want die zijn te vet. Het inwrijven kan met een kwastje of met een pluisvrije doek. Let er wel op dat u altijd met de richting van de houtnerf mee wrijft. Laat de olie een nacht goed intrekken tot de plank verzadigd is. Als u dit inwrijven regelmatig herhaalt, zullen tijdens het dagelijks gebruik geen vocht en vlekken in het hout achterblijven. Met de juiste zorg heeft u heel lang plezier van uw houten plank.

 

© 2016 - 2018 Atelier 't Bezei | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel